Areal: 272 - 2892 m²
Etasjer: 3 - 7 etg.
Tilgjengelighet: 31.Dec 2025
Finn.no: Åpne i Finn.no
Tilhører eiendom: Olav Kyrres gate 28
Adresse:
Eldoradogården
Olav Kyrres gate 28
5015 Bergen
Åpne i Google Maps
Send henvendelse

Eldoradogården: Moderne Kontorlokaler

Med en totalrenovering på gang, fokuserer vi på bærekraft og tilgjengelighet, slik at du får et fremtidsrettet kontor sentralt i hjertet av Bergen.

Strategisk beliggenhet og moderne fasiliteter

Eldoradogården ligger strategisk til i Olav Kyrres gate og vil tilby alt du trenger for en produktiv og inspirerende arbeidsdag. Her finner du topp moderne kontorer, tre restauranter, treningsfasiliteter og muligheter til felles møteromspool og atrium i nabobygget.

Prosjektinformasjon

Eldoradogården i Bergen sentrum gjennomgår en omfattende forvandling for å tilpasse seg moderne behov, samtidig som bygningen bevarer sin historiske karakter. Med en totalrenovering både innvendig og utvendig vil Eldoradogården tilby moderne fasiliteter samtidig som lokalene bevares med et historisk særpreg kombinert med dagens kvaliteter. Her tilbys kontorlokaler, restauranter, felles møterom og et treningsrom.

Vi er overbevist om at totalrenoveringen av Eldoradogården vil berike bymiljøet og forsterke strøkskarakteren i denne delen av Olav Kyrres gate. Bygningen vil ikke bare tilby moderne fasiliteter, men også bidra til å forbedre bymiljøet.

Bygget blir totalrenovert med fokus på bærekraftighet og tilgjengelighet. Fasaden etterisoleres, og det etableres fjernvarme for å forbedre miljøprofilen til bygget. Med energiklasse grønn B og BREEAM-klassifiseringen “Very Good” understreker prosjektet sitt engasjement for miljømessig bærekraft og kvalitet.

Tilbakeføringen av det historiske inngangspartiet, med dets karakteristiske preg, vil bidra til å gjenopplive bygningens historie og sjarm. Tiltak for å tilrettelegge sykkelparkering vil redusere avhengigheten av biler og fremme bærekraftig mobilitet. Det etableres avlåst sykkelparkering i bakgården, komplett med fasiliteter for sykkelvask. Direkte fra sykkelparkeringen kan ansatte benytte seg av garderobeanlegg med dusjmuligheter og tørkeskap. Den interne bakgården blir omgjort til en grønn lunge med benker og blomster, skapende et inkluderende miljø for de som jobber i bygningen.

Samlet sett vil disse tiltakene for Eldoradogården ikke bare revitalisere den eksisterende bygningsmassen, men også styrke fellesskapet og stedsidentiteten for området den befinner seg i.