Areal:
Etasjer: 40 - 200 etg.
Tilgjengelighet: Omgående
Finn.no: Åpne i Finn.no
Tilhører eiendom: Vaskerelven 39
Adresse:
V39
Vaskerelven 39
5014 Bergen
Åpne i Google Maps
Send henvendelse

Klar for innflytting

Kontorene våre er alltid klare for innflytting. Med et stort utvalg av områder tilgjengelig er valget helt opp til deg. Enten du ser etter et lite kontor eller et stort privat kontorområde, har vi det du trenger. Alt er inkludert: Strøm, renhold, møbler, møterom, telefonrom, fellesarealer, svart kaffe og resepsjon. Det er betydelig mer kostnadseffektivt enn et tradisjonelt kontor, med minimalt med kostnader på forskudd.

Beliggenhet og fasiliteter

I krysset mellom Vaskerelven og Olav Kyrresgate, like ved byparken og Torgallmenningen i Bergen, ligger byggene Olav Kyrresgate 41 og Vaskerelven 39. Fasiliteter inkluderer aircondition, alarm, kantine, bredbåndstilknytning, resepsjon, sykkelparkering og heis.

Fleksibilitet og tilbud

Velg en fullt møblert kontorplass eller la den være umøblert, og jobb når du vil og hvor du vil, hele døgnet. Vi har profesjonelle og inspirerende arbeidsmiljøer som passer bedrifter av alle størrelser og budsjetter, og du kan skreddersy og tilpasse en kontorløsning etter dine behov. Vi tilbyr private kontor, skreddersydde kontorløsninger, cowork/kontorfelleskap, fleksible kontrakter, store fellesarealer, møterom, kjøkken, takterrasse og bemannet resepsjon.


Vi har ledig totalt 6 kontorlokaler av ulike størrelser.

Kontor 416: Plass til 5 kontorplasser
Kontor 422: Plass til 2 kontorplasser
Kontor 317: Plass til 5 kontorplasser
Kontor 421: Plass til 2 Kontorplasser -Ledig fra 1/8
Kontor 311: Plass til 3 Kontorplasser -Ledig fra 1/7
Kontor 315: Plass til 5 Kontorplasser -Ledig fra 1/7
Co- workingsplasser plass til 1 til 10 personer - omgående Plan 2