Areal: 296 - 592 m²
Etasjer: 4 - 5 etg.
Tilgjengelighet: Omgående
Finn.no: Åpne i Finn.no
Tilhører eiendom: Strandgaten 11
Adresse:
Strandgaten 11
5013 Bergen
Åpne i Google Maps
Send henvendelse

Lyse og arealeffektive kontorlokaler i Bergens handlegate. Lokalene ligger i eiendommens fjerde til femte etasje og vil innredes til nye leietakere. Kontorlokalene har egen inngang fra Strandgaten og tilkomst med felles heis til egne lokaler.

Vi tilpasser lokalene for den enkelte leietaker, og etasjene kan knyttes sammen om ønskelig. Se på bildene i annonsen for inspirasjon.

Vi har i dag ledig 2 arealer i henholdsvis 4 og 5 etasje.

  • Plan 4 ledig 296 m2 BTA inkludert fellesareal
  • Plan 5 ledig 296 m2 BTA inkludert fellesareal

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Sykkelparkering
  • Garderobe
  • Heis

Bygget Strandgaten 11 ble oppført i 1916, etter Bergensbrannen i 1916 la store deler av Bergen Sentrum i aske. Bygget ble tegnet av den kjente arkitekten Sigurd Lunde, og har vært et sentralt forretningsbygg siden.

Strandgaten var på et tidspunkt Norges travleste forretningsgate. En trafikktelling fra 1914 viste 50 000 spaserende gjennom gaten i løpet av bare 18 timer. Over 100 år etter er Strandgaten fortsatt en sentral del av forretningslivet i Bergen, og er godt kjent som handlegaten i Bergen sentrum. Her har du kort vei til bybane, buss til alle bydeler (og flybuss), samt alle byens fasiliteter.

Beliggenhet

Bygget har adresse Strandgaten 11 og ligger i nærheten av både Torgalmenningen, Fisketorget og Bryggen.

Området er meget attraktivt, og vi ser økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Det er flere nye, spennende etableringer de siste årene. Vi ser en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten.

Vil du bli en del av Markedshuset i Strandgaten?

Noen av leietakerne våre i Strandgaten er: Peak Performance, Porsche, Kicks og Frisørskolen, Media Vest, SRF, Funbit, Dråpe Media, Hensikt og Salto.

Kommunikasjon og Parkering

Bergen Sentrum har offentlig kommunikasjon til alle bydeler. Både flybussen og bybanen nås på et par minutters gange. Det er parkeringsmuligheter både i Klostergarasjen og i City Park. EL-biler kan parkere til halv pris i Bygarasjen, som kun er ca. 10 min. spasertur unna.

Bygget og heisen skal gjennom en rehabilitering, hvor blant annet heis og ventilasjonsanlegg skal skiftes og ny sykkelgarderobe skal etableres

Ta gjerne kontakt for visning eller en uforpliktende samtale.

Link til Finn-annonse: Moderne og sentrale kontorlokaler til leie i Strandgaten 11, i Bergen sentrum | FINN eiendom