Areal: 171 - 5850 m²
Etasjer: 1 - 5 etg.
Tilgjengelighet: 25.Jan 2025
Finn.no:
Tilhører eiendom: Vestre Torggaten 9
Adresse:
Castbergkvartalet
Vestre Torggaten 9
5015 Bergen
Åpne i Google Maps
Send henvendelse

VestenFjeldske Eiendom utvikler et felles prosjekt under navnet Castbergkvartalet, som omfatter 5 adresser i Bergen sentrum: Vestre Torggaten 5, 7 og 9, samt Håkonsgaten 28A og B. Dette området i Bergen sentrum har høy attraktivitet, preget av eksisterende byrom, kommunikasjon og historie. Gjennom prosjektet sikter vi mot å forsterke området ytterligere, tilføre arbeidsplasser og utvikle publikumsrettede tilbud.

Ambisjoner og sertifisering

Prosjektet har spesielt høye ambisjoner og vil bli BREEAM-sertifisert. Målet er å skape byens mest attraktive kontorarbeidsplasser. Det legges stor vekt på både innvendig og utvendig utforming. Alle ansatte får tilgang til gode fellesfunksjoner, inkludert felles takterrasse og møterom. Leietakere vil også ha tilgang til effektiv innendørs sykkelparkering og moderne garderobeanlegg.

En ny restaurant vil bli etablert for både ansatte og publikum, og det er mulighet for å etablere et resepsjonsområde.

Ledige lokaler

Ledige lokaler vil være tilgjengelige i etasjene 1 til 5:

  • Plan 2, ledig ca. 539 m2
  • Plan 3, ledig ca. 1344 m2
  • Plan 4, ledig ca. 1317 m2
  • Plan 5, ledig ca. 1107 m2

Alle arealene inkluderer fellesarealer, og vi tilpasser lokalene for den enkelte leietaker.

Beliggenhet og publikumsaktivitet

Prosjektet har en sentral plassering i byen og tilbyr et uforløst potensiale for publikumsaktivitet langs fortauet. Vi planlegger å etablere nye serverings- og oppholdssoner for publikum og byggets brukere i det viktige grøntdraget mellom Johanneskirken og Torgallmenningen.

Inngangene til Castbergkvartalet vil ha en tydelig retning fra fortau til fasade, i tråd med historiske forhager langs Vestre Torggaten. Det nye restaurantkonseptet i nederste etasje vil bli markert med et mindre tilbygg i glass som et komplement til uteserveringen.