Vi i VestenFjeldske Eiendom har inngått en samarbeidsavtale med Sumo som kan tilby 25% rabatt på take away hver dag, hele dagen når du bestiller i Sumo appen eller på nettsiden. (Gjelder ikke levering)

Rabatten er personlig og gjelder for hele menyen. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampanjer, og gjelder ikke ved levering/ catering/ arrangement. Gjelder kun ved fremvisning av avtale i Sumo appen under “Mine rabatter”.

Informasjon om hvordan rabatten benyttes blir sendt ut personlig til alle leietakere og ansatte. 

På Sumo serveres det mat som passer for alle i hele familien, garantert! De har to kjøkken i alle deres avdelinger, hvor varmtkjøkkenet har et utvalg av varme matretter fra hele Asia i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa. Sushi kjøkkenet har klassisk sushi og Sumos egen lekne fusion sushi. Begge kjøkken leverer også et godt utvalg av vegetar og veganske retter herunder egenutviklet vegetardeig.

Sumo er stedet for avslapning, vennskap, latter, opplevelser og det viktigste av alt; tid sammen. Sumo Restauranter har unike omgivelser hvor de tilbyr noe til alle å glede seg over, sånn at både store og små kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid, sammen.

Ta kontakt med vår kontaktperson hos Sumo for spørsmål om avtalen:

Simerjit Singh Dhammi
e-post: simerjit@sibus.com
telefon: 474 47 747