Vi har inngått et samarbeid med Servix Bergen AS som tilbyr komplette og skreddersydde planteløsninger inkludert planteservice til bedrifter i Bergen og omegn. Som leietaker hos Vestenfjelske Eiendom tilbys det rabatterte og gunstige priser på deres produkter og tjenester. 

Grønne planter benyttes både for å øke trivsel og til å løse praktiske utfordringer som f.eks. avskjerming og støydemping, i tillegg fører det med seg en rekke helsefordeler på arbeidsplassen. Servix sine rådgivere og innredningskonsulenter har bred kunnskap når det gjelder å finne den rette planteløsningen som tar utgangspunkt i kundens lokaler, interiør og stil.

Servix Bergen er opptatt av bærekraft og gjenbruk. De har valgt leverandører som leverer produkter av høy kvalitet og har lang levetid om det blir tatt vare på. Deres servicemedarbeider sørger for profesjonell oppfølging og regelmessig planteservice.

Byttegaranti er inkludert i deres avtaler. Det innebærer at eventuelle planter som dør og/eller viser tydelige tegn på mistrivsel, byttes kostnadsfritt.

Ønsker dere en uforpliktende befaring og presentasjon? Ta kontakt for mer informasjon:

Benedicte Langeland, Senior Rådgiver
E-post: benedicte@servix-bergen.no,
Mobil: 95 85 49 79

Marita Håkonsen, Senior Rådgiver
E-post: marita@servix-bergen.no,
Mobil: 41 29 67 35