Som leietaker hos VestenFjeldske Eiendom får du 25% rabatt på enkeltbilletter hos AdO arena og hos Nordnes sjøbad under sommersesongen. (mai til september)

  • 25% rabatt på enkeltbilletter for ansatte og nærmeste familie (ektefelle/samboer og egne barn). Må komme samlet.

I tillegg tilbys det bedriftsabonnement (280,-/mnd, mandag-fredag)

Denne avtalen omhandler et abonnement hvor det gis tilgang til AdO arena mandag til fredag i hele åpningstiden. Oppdaterte åpningstider finnes på våre nettsider.

Her vil man få tilsendt en «påmeldingslink» som deles med de ansatte, og så fort man er registrert/lagt inn personlig kort, kan man hente sitt inngangsbånd i resepsjonen her i AdO arena.

Pris, varighet og produkt

Avtalepris er satt til kr 280,- per måned per ansatt, dette inkludere tilgang som skissert nedenfor og et stk. silikonarmbånd som benyttes som billett og til å låse skap.

Tap av armbånd koster kr 200,-. Kunder kjøper nytt armbånd hos AdO arena.

Gjensidig bindingstid på 12mnd. Løpende avtale etter bindingstid, med en måneds oppsigelsesfrist.

Det er kun bedriftens ansatte som har mulighet til å benytte dette tilbudet, brudd på dette vilkåret gir AdO arena rett til å heve kontrakten. Dersom bedriften ønsker at avtalen skal gjelde for andre grupper som f.eks familiemedlemmer til ansatte eller bedriftens kunder, må dette avtalefestes i en egen avtale med egne priser.

Prisjustering iht. oppdaterte priser som gjøres årlig på www.adoarena.no. Prisendring varsles om årlig. Prisjustering skjer skjer årlig i januar og første justering forventes gjeldende fra 1.1.2022

Som abonnement har du følgende tilleggsprodukter:

Fri tilgang i åpningstiden i AdO arena, Stemmemyren, Nordnes Sjøbad (sommersesongen), Slåtthaughallen og Åstveithallen ukedager (mandag til fredag).

Gratis adgang for barn under 4 år i følge med årskortgjest kun i AdO arena. Gratis badebleie følger med.

Gratis kaffe i AdO arena.

Gratis Aquagym-timer i AdO arena.

Kr 750,- i rabatt på crawlkursene, med fire forskjellige nivåer å velge mellom.

Eksklusiv og gratis tilgang til SwimTag, din treningspartner som teller dine metere for deg. Kun i AdO arena.

Link til Nordnes sjøbad : Gu’kor gøy! | Nordnes Sjøbad (nordnessjobad.no)