Tilbudet:

10% rabatt på hotellopphold hos Dr. Holms, unntatt i høst- og vinterferie, påske, jul, og perioder med spesielle hendelser på Geilo.

Om bedriften

Dr. Holms er et hotell lokalisert i Geilo sentrum, kjent for sin lange historie siden 1909 og tilbyr overnatting og aktiviteter året rundt.

Som leietaker hos VestenFjeldske Eiendom får du 10% rabatt på hotellopphold hos Dr.Holms på Geilo. Dr. Holms har vært et populært møtested siden 1909 og ligger midt i Geilo sentrum, noe som gir enkel tilgang til ulike aktiviteter og opplevelser både sommer og vinter. Hotellet passer for alle, enten du reiser med familie, alene eller i jobbsammenheng. Dr. Holms fokuserer på å sørge for at oppholdet ditt møter, og helst overgår, forventningene.

Det er viktig å merke seg at rabatten ikke gjelder i høst- og vinterferie, påske, jul, eller under spesielle arrangementer på Geilo, som renn og konkurranser.

For å benytte deg av tilbudet, kontakt oss på post@vfeiendom.no for å motta et leietakerbevis og en kode som du kan bruke til å legge inn bestilling.

Karsten Møgster

karsten@drholms.com

Tlf: 48 88 58 88