Som leietaker hos VestenFjeldske Eiendom får du 10% rabatt på hotellrom og mat i restauranten hos det luksuriøse hotellet Opus XVI midt i hjertet av Bergen sentrum.

Opus 16 kan by på 65 unike og luksuriøse rom midt i hjertet av Bergen. Hvert rom er individuelt utformet med et klassisk, men likevel moderne design.

Den unike arkitekturen til bygget gjør at alle rom har en helt egen personlighet og sjarme. Fra rommene kan man nyte utsikten mot Fløyen eller mot vakre Vågsallmenningen.

Deres ønske er å ta vare på og dyrke den helt særegne identiteten til bygningen og den rike historien som bor i veggene, slik at de kan gi deg opplevelse du sent vil glemme.

For å bruke avtalen på rom oppgir dere koden: Vestenfjeldske Eiendom

Legg inn i kommentarfeltet i bestillingen hvilken leietaker dere er.

For å bruke tilbudet i restauranten ta med leietakerbevis.


Hotell Opus XVI ligger i en historisk bygning fra 1876, opprinnelig bygget til Bergen Kreditbank. Den unike bygningen, på folkemunne kalt «Banco Rotto», er et kjent landemerke i Bergen med sin distinkte murfasade og karakteristiske arkitektoniske stil.

Som slektninger av Edvard Grieg, er det hotellets ønske å gi sine gjester en annerledes, fin opplevelse – en klassisk og moderne vri på hotellopplevelsen. En opplevelse som gir gjesten et innblikk i komponistens rike liv.

I førsteetasjen finner vi hovedhallen med sin luftige fremtoning, solide granittvegger og joniske søyler i polert marmor. Bygningen ble tegnet av arkitekten Herman Schirmer og ble senere utvidet i to omganger. Arkitekt Schak Bull – som også tegnet boligen til Edvard Grieg – var ansvarlig for den siste utvidelsen i 1918. Han var også søskenbarn av Edvard Grieg.

Opus XVI med sin beliggenhet midt i hjertet av Bergen er perfekt for tilreisende som ønsker å oppleve Bergensk kultur og natur. Fra hovedinngangen er du like ved historiske Bryggen, fisketorget og den berømte Fløybanen som tar deg opp til Fløyfjellet på 10 minutter.