Vi har inngått et samarbeid med First Mover Group som tilbyr et totalkonsept fra et behov for nye lokaler melder seg til bedriften er på plass i nye lokaler – og de gamle lokalene er tilbakelevert.

Som leietaker hos VestenFjeldske Eiendom får du 20% rabatt på deres leveranser og tjenester.

First Mover Group planlegger og gjennomfører den fysiske delen av prosjektet, og sørger for at bedriften har minst mulig nedetid både i produksjonen og i administrasjonen.

I alle leveranser og tjenester som de leverer, skal alltid kvalitet og god service stå i fokus. Dette gjenspeiler seg i deres verdier; Profesjonelle, Sammen og Fremover. For våre kunder betyr det at First Mover Group har en faglig styrke og drivkraft, at de er den som løser problemstillinger, og det skal være trygt og hyggelig å jobbe med dem.

Som den største aktøren i bransjen har First Mover Group et medansvar til å bidra aktivt med miljø- og samfunnsengasjement. De har et stort fokus på mest mulig miljøvennlig drift og utnyttelse, og de er Miljøfyrtårnsertifisert og Grønt Punkt-medlem.

Dersom deres bedrift skal flytte inn i VestenFjeldske Eiendom sine lokaler, eller har andre interne behov, bistår gjerne First Mover Group i prosessen og sørger for et sømløst prosjekt.

Tjenester som de kan utføre er:

· Byggeteknisk rådgiver

· Senior rådgiver

· Interiørarkitekt

· Prosjektledelse

· Logistikkonsulent

· Arbeidsleder

· A IT montør

· Montør/ flyttepersonell

· Lastebil med sjåfør

For benyttelse av tilbud ta kontakt med Ole G. Farsund, salgssjef - Bergen, First Mover Group.

Mobil: +47 47343484

E-post: ole.farsund@firstmovergroup.no