Vi har inngått et samarbeid med Ambius som tilbyr komplette og skreddersydde planteløsninger inkl. planteservice til bedrifter i Bergen og omegn.

Som leietaker hos Vestenfjelske Eiendom tilbys det rabatterte og gunstige priser på deres produkter og tjenester. 

Sammen med VestenFjeldske er vi stolte av å være med på reisen med å gjøre Bergen sentrum levende og attraktivt gjennom førsteklasses utleielokaler. Vi tar dette oppdraget personlig, og det er vår lidenskap å skape arbeidsmiljøer som inspirerer og gir glede. Vi vil fortsette å strekke oss langt for å oppfylle ønskene til våre kunder og bidra til at Bergen sentrum blir et pulserende og trivelig sted å arbeide.

I Ambius tror vi på kraften av grønne omgivelser for å skape trivsel og produktivitet. Vi tror på å bringe naturen inn i kontormiljøet for å skape en behagelig og inspirerende arbeidsplass. Vårt team, bestående av dedikerte enkeltpersoner som Fredrik og Stian, strekker seg langt for å skape unike kundeopplevelser. Vi legger ned stor innsats for å forstå kundenes behov og ønsker, og vi gir oss ikke før vi oppnår deres fulle tilfredshet. Å ha planter på kontoret har mange fordeler. Planter renser luften, skaper et bedre inneklima og reduserer stressnivået. De tilfører også naturlig skjønnhet til rommet og bidrar til å skape en mer behagelig atmosfære. Studier har vist at grønne omgivelser kan øke produktiviteten og kreativiteten til ansatte, samtidig som de reduserer sykefravær og forbedrer trivselen på arbeidsplassen.

Ønsker dere en uforpliktende befaring og presentasjon? Ta kontakt for mer informasjon:

Distriktsansvarlig: Fredrik Alvsåker

e-post: fredrik.alvsaaker@ambius.com, mobil: +47 94 80 30 06