Areal: 1584 m²
Byggeår: 2016
Sted: Husnes
Renovert:
Adresse:
Rema 1000
Opsangervegen 4
5460 Husnes
Åpne i Google Maps

REMA 1000 Husnes er en flott dagligvarehandel med en meget god og sentral beliggenhet ved Fv44.

Butikken ble utviklet i 2016 og er en av landets mange miljøbutikker. Målet har vært å utvikle en butikk som forbruker mindre energi og dermed har både lavere klimabelastning og lavere kostnader. Den har et sterkt arkitektonisk uttrykk som passer inn i hele Norge og varierer alt etter som hvor butikken ligger i landet.

Miljøelementer, energigjenvinning og energisparing er stikkord når vi satser på klimavennlige og bærekraftige butikker. Vår miljøbutikk bruker opptil 50 prosent mindre energi og er laget i samarbeid med Sintef og Snøhetta.

En rekke miljøelementer sørger for at butikken benytter mindre energi. Takbelegget Noxite fjerner luftforurensing av NOx-gasser og det er benyttet energigjerrige LED-lys både utendørs og inne. Store vinduer bidrar til gode lysforhold og en redusert takhøyde sparer energi. Gjenvunnen varme fra kuldeinstallasjoner dekker oppvarmingsbehovet gjennom det meste av året og i kjøle- og frysedisker benyttes kun naturlige og miljøvennlige kuldemedier uten freon. Miljøbutikken er utstyrt med driftsovervåking som gir oversikt og kontroll på energiforbruket og det er lagt opp til effektiv varelevering og kildesortering.

Dagfinn Gjerde er kjøpmann for Rema 1000 Husnes og har siden åpningen av butikken sørget for god drift og gode kundeopplevelser.

https://www.rema.no/ansvar/fremtidens-dagligvarebutikk/

Se åpningstider på rema.no.

Leietakere:

Rema 1000