Text

Vi gratulerer Heimr Collection med overtakelse av driften på Opus 16!

Vi gratulerer Heimr Collection som tar over driften av Opus 16!

Bygget vårt Opus 16 ligger i et historisk bygg fra 1876, som er et kjent landemerke i Bergen med sin distinkte murfasade og karakteristiske arkitektoniske stil.

Ekteparet Alexander og Britt Marie Grieg gjorde drømmen til virkelighet i 2018, og siden oppstarten av hotelldriften har Opus 16 vært et populært hotell og en kulturarena i Bergen. Heimr Collection tar nå over som ny driver av Opus 16, og med deres genuine interesse og kjærlighet for hotell tror vi dette blir et veldig godt samarbeid.

I førsteetasjen åpner det en ny og spennende matbar, der menyen skal være uformell, men spenstig. I tillegg vil restauranten ha en smaksmeny og à la carte med høy kvalitet. Vi gleder oss til å vise frem våre nye mat- og drikkekonsepter så snart vi åpner denne uken, sier Alexander Grieg, daglig leder på Opus 16.

– Fra vår side ble dette den beste løsningen, vi ser frem til hvordan vi sammen kan fortsette å utvikle hotellet til det beste for gjestene, sier Britt Marie Grieg, salgs- og markedsdirektør på Opus 16.

Vi i VestenFjeldske Eiendom gleder oss til åpningen! 

Les mer om saken her: Estate Vest