Text

Vi bygger fremtiden med deg som leietaker

Noe av det som gjør oss skikkelig stolte, er å være en støtte for deg som leietaker gjennom alle faser. Enten det er snakk om nyetablering eller oppskalering.

Denne høsten fikk vi spille en viktig rolle i det nye kapittelet til revisorfellesskapet i Strandgaten 9. Fellesskapet består av Bergen Revisjon, Tonheim Revisjon, Hagen Revisjon og Hovden Revisjon & Regnskap, og har holdt til i bygget siden 2008.

Da en av kollegaene pensjonerte seg, begynte jakten på nye lokaler

– Plutselig trengte vi mindre plass, både fordi vi var færre som jobbet her, men også fordi revisorrollen har blitt mer digital. Nå trenger vi ikke lenger å oppbevare masse bilagspermer, smiler Terje Næss, som er partner i Bergen Revisjon.

Å flytte fra sentrum var aldri et alternativ. — Vi er glade i bylivet. Noen av oss jogger, andre tar en spasertur i byen midt på dagen. Her er alt innen rekkevidde.

Løsningen fant vi rett over hodet på oss - et knallkontor i toppetasjen. Her har de fått et lyst og trivelig sted, der de gleder seg til lunsjer på takterrassen

Det nye kontoret gir dem akkurat det de trenger, inkludert en dusj for de som sykler til jobb. At de fikk være med å velge ut hver detalj har gjort stedet mer personlig.

— Av alle som har tatt vare på denne bygningen, så er dere helt topp. Dere ordner alt, fra møbler til Brannkamp-billetter, forteller de fornøyd til eiendomsforvalter Kristina Christophersen som stråler av glede. — At leietakerne våre stortrives, betyr alt for oss!

Og den ekstra vaktmestertjenesten? Den er bare en av mange ting vi gjør for at de som leier hos oss skal ha det bra.

Nå pusser vi opp det tidligere lokalet til Bergen Revisjon og kollegaene for nye eventyrere. Kanskje det blir deg? Ta en prat med oss, så finner vi ut hvordan vi kan bidra til å sette ditt preg på lokalet.