VestenFjeldske Eiendom vokser og søker en Operativ driftssjef!

Spennende stilling i et selskap i vekst

13.Des 2022
13.Des 2022

VestenFjeldske sin forretningsidé er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen sentrum, i tillegg til flere førsteklasses REMA Eiendommer på Vestlandet. Selskapet eier en rekke spennende eiendommer i dette området, som vi drifter, utvikler og forvalter selv.

Med særlig attraktive beliggenheter på eiendommene og god standard på lokalene, skal vi være et naturlig førstevalg når det kommer til leie av bygg og lokaler knyttet til for eksempel kontor, restaurant og butikk. Eiendommene skal være topp utstyrt, moderne og fremtidsrettet, med fokus på miljø og bærekraft.

Vi er et verdidrevet selskap med verdibasert ledelse, og alle våre ansatte må etterleve våre verdier. Et av Reitangruppen sine verdigrunnlag er: «Kunden er vår øverste sjef» – for oss er det viktig å skape gode og langsiktige relasjoner til våre leietakere gjennom gode prosesser, og at man sammen finner løsninger som gir stabilitet og lønnsomhet.

Selskapet eier og forvalter et betydelig antall kvm. utleieareal i dag, og har klare ambisjoner om ytterligere vekst. Vi søker derfor etter en operativ driftssjef, som skal lede og utvikle en avdeling som for tiden består av tre driftsledere. I tillegg har driftssjef eget ansvar for drift av eiendommer. Vi søker etter en med relevant erfaring og god kunnskap om vår virksomhet. Som leder er du dyktig til å motivere og utvikle dine medarbeidere, samtidig som du evner å se helhet og tenke det beste for hele vår organisasjon.

Stillingen rapporterer til drifts- og utbyggingssjef i selskapet.

Ønsker du å vite mer om stillingen, og om VestenFjeldske Eiendom, må du gjerne ta kontakt med Garuda Bergen - vår samarbeidspartner på rekruttering - for en konfidensiell og uforpliktende samtale.

For mer informasjon om stillingsannonsen, les her: Operativ driftssjef - Finn