VestenFjeldske Eiendom vokser og søker en Eiendomsforvalter!

Spennende stilling i et selskap i vekst

13.Des 2022
13.Des 2022

VestenFjeldske sin forretningsidé er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen sentrum, i tillegg til flere førsteklasses REMA Eiendommer på Vestlandet. Selskapet eier en rekke spennende eiendommer i dette området, som vi drifter, utvikler og forvalter selv.

Med særlig attraktive beliggenheter på eiendommene og god standard på lokalene, skal vi være et naturlig førstevalg når det kommer til leie av bygg og lokaler knyttet til for eksempel kontor, restaurant og butikk. Eiendommene skal være topp utstyrt, moderne og fremtidsrettet, med fokus på miljø og bærekraft.

Vi er et verdidrevet selskap med verdibasert ledelse, og alle våre ansatte må etterleve våre verdier. Et av Reitangruppen sine verdigrunnlag er: «Kunden er vår øverste sjef» – for oss er det viktig å skape gode og langsiktige relasjoner til våre leietakere gjennom gode prosesser og at man sammen finner løsninger som gir stabilitet og lønnsomhet. Vi ønsker derfor å ansette en eiendomsforvalter for å sikre utleie av våre bygg, gjennom å systematisere, strukturere og videreutvikle porteføljen i tråd med våre mål.

Stillingen rapporterer til markedssjef og bærekraftsansvarlig i selskapet.

Ønsker du å vite mer om stillingen, og om VestenFjeldske Eiendom, må du gjerne ta kontakt med Garuda Bergen - vår samarbeidspartner på rekruttering - for en konfidensiell og uforpliktende samtale.

For mer informasjon om stillingsannonsen, les her: Eiendomsforvalter - Finn