Text

Mediavest - Velkommen til oss!

Mediavest er et nyetablert, fremoverlent mediebyrå som satser stort på kundetilfredshet og høy moral blant de ansatte.

Mediavest er et nyetablert, fremoverlent mediebyrå som satser stort på kundetilfredshet og høy moral blant de ansatte. En 10 minutters prat med disse guttene, fikk meg umiddelbart til å tenke at de virkelig har fått det til - hva hemmeligheten deres? Mediavest ble startet av tre gutter i tidlig 20-årene startet selskapet som gründere i august 2020, siden den gang har selskapet vokst fra 0-1000 kunder på bare 1 år og er i dag 12 ansatte.

Bakgrunnen for å starte for seg selv, var at de ønsket å gjøre ting på sin egen måte. Alle 3 har tidligere jobbet sammen i forskjellige salgsbedrifter, men de har alle tre hatt en viss idé om at noe bør gjøres annerledes i ledelsen. Guttene bestemte seg for å først og fremst satse på trivsel blant de ansatte, deretter inntjening. Selv mener de at dette er suksessfaktoren - Dette oppleves som mangelvare i en rekke salgsbedrifter.

Da jeg spør om deres videreutdanning inne yrket svarer de nesten i kor: «Er du flink på salg og kundeservice, blir du en vinner. Litt glimt i øyet, ærlighet og en sjarmerende væremåte er nesten alltid lik suksess».

Men hva gjør helt konkret på trivsel-siden?

«Vi jobber blant annet mot felles turmål, hvor vi reiser til spennende destinasjoner rundt om i Europa. Jo bedre vi gjør det som en kollektiv enhet, desto spenstigere blir destinasjonene. Vi har et ønske om å reise minst to ganger årlig, men grunnet Covid-19, har det vært vanskelig å gjennomføre så langt i 2021. Har vi en god uke, tar vi gjerne en middag sammen etter arbeidstid en fredag.

Vi arrangerer dessuten ulike konkurranser med spennende premier som baserer seg på innsats, noe vi synes er veldig viktig.
I salgsyrket, som alle andre aspekter ved livet – er det naturligvis forskjellig toppnivå på diverse selgere og konsulenter. Flere av de som jobber her sitter dessuten ikke på salg, heller

For at alle skal få sjanse til å være med på konkurranser og lignende, ser vi heller på innsats, punktlighet og hvor nøye et stykke arbeid blir utført, fremfor rene salgstall. Dersom noen bemerker seg, fremviser eksepsjonelle holdninger, eller enkelt og greit er en fantastisk bidragsyter til det sosiale – skal dette belønnes.

På den måten har vi skapt en bedrift som er inkluderende og trygg. Det skal altså ikke være sånn at «salgsguder» som tar salg naturlig og leverer gode tall skal kunne kuppe alle premier og konkurranser med 50% innsats uten at de andre ansatte skal ha en reel sjanse.»

Hva driver så Mediavest med?

Mediavest AS er et nytt og spennende digitalbyrå med et sterkt fokus spisset mot strategi- og konseptutvikling, kreative kampanjeløsninger og produksjon tilpasset alle digitale flater.