Velkommen til oss !

04.Aug 2021

Velkommen til Mediavest i Strandgaten 11.

Daniel Karlsen, Bernadi Norvind og Benjamin Edwartsen.

En 10 minutters prat med disse guttene gjorde at jeg umiddelbart tenkte disse får det virkelig til, hva er deres hemmelighet?

3 gutter i tidlig 20 årene startet selskapet som grundere i august 2020, siden den gang har selskapet vokst fra 0- 1000 kunder på bare 1 år og de er i dag 12 ansatte.

Bakgrunnen deres med å starte for seg selv var at de ønsket å gjøre ting på sin egen måte. Alle 3 har jobbet sammen tidligere og i tillegg hos forskjellige salgsbedrifter.

Guttene bestemte seg for å satse på trivsel så inntjening, de mener selv at dette er suksess faktoren- Dette er en mangelvare i mange salgsbedrifter.

Da jeg spør om deres videre utdanning inne dette yrket svarer de nesten i kor: «Er du flink på salg og kundeservice blir du en vinner» Litt glimt i øyet, ærlighet og en sjarmerende væremåte da blir det nesten alltid suksess.

Hva gjør dere på trivsel siden dette er så viktig:

Vi har dags mål (bør og må) Dagene begynner med å booste hverandre opp. Klarer vi dags målet innen klokken 14.00 kan selgerne dra hjem, klarer vi det ikke blir det vanlig arbeidstid, dette gjør noe med motivasjonen.

Har vi en god uke tar vi gjerne en middag sammen etter arbeidstid en fredag.

Hva driver så Media vest med:

Mediavest AS er et nytt og spennende digitalbyrå med et sterkt fokus spisset mot strategi- og konseptutvikling, kreative kampanjeløsninger og produksjon tilpasset alle digitale flater.

Har du lyst å lese mer om Mediavest gå inn på: www.mediavest.no, eller besøk dem i Strandgaten.

Lokalene deres er totalrenovert med mye lys og fremstår veldig moteriktig med moderne møteromsfasiliteter , lounge i åpent kontor landskap.