Vi gratulerer med 75 års dagen og feirer sammen

Helt siden starten har filosofi og kultur vært viktig – her får du et innblikk i hva som har skjedd i REITAN siden Nonnegata 22 i 1948 og frem til i dag!

03.Mai 2023
03.Mai 2023
Det hele startet da Ole og Margit åpnet dørene til sin første butikk, O. Reitan Kolonial i Nonnegaten 22. Siden den gang har vi fortsatt å bygge på deres visjon om å tilby den beste kvaliteten og service, og nå ønsker vi å hylle deres utrolige arv.

Reitan - en reise gjennom 75 år

Starten på Reitan AS

Dette var starten på det som i dag er REITAN AS. REITAN består også av betydelig eiendomsvirksomhet i Reitan Eiendom AS, kapitalforvaltning i Reitan Kapital, samt eierskap og drift av Britannia Hotell og bygging av nytt kunstmuseum og folketeater i Trondheim.

Med hele 75 år bak oss, kan vi nå se tilbake og se at REITAN har blitt en suksesshistorie med en omsetning på hele 130 milliarder kroner. Det er ingen tvil om at dette ikke ville vært mulig uten den utrolige støtten og tilliten fra våre kunder og partnere.

Så nå ser vi frem til fortsettelsen, og takker dere alle for å ha vært en del av vår historie så langt. Vi ser frem til å skape enda flere minneverdige øyeblikk sammen med dere i fremtiden!