Text

Ny Administrerende direktør i VestenFjeldske Eiendom AS

Det er en glede å kunne informere om at Håvard Fjæreide er ansatt som Administrerende direktør i VestenFjeldske Eiendom AS

Håvard Fjæreide er utdannet Siviløkonom, og har i tillegg videre utdannelse innen prosjektledelse og strategisk ledelse. Han er videre medlem av Ekspertgruppe Byutvikling i Bergen Næringsråd. Håvard kommer fra stillingen som Konserndirektør i Frydenbø Eiendom. Han har tidligere erfaring fra henholdsvis Aker Solutions, Astrup AS og GC Rieber Eiendom AS. Han starter i sin nye rolle i VestenFjeldske Eiendom 2. januar 2023. VestenFjeldske Eiendom er i ferd med å innta en solid posisjon i eiendomsmarkedet i Bergen, og vi har store ambisjoner for fremtiden.

- Håvard vil, med sin kunnskap, sin erfaring og sitt nettverk spille en helt sentral rolle i arbeidet med å realisere våre ambisjoner. Vi ønsker ham velkommen, sier Trond F. Mellingsæter, administrerende direktør i Reitan Eiendom AS.

- VestenFjeldske Eiendom har gjennomført flere flotte byfornyelsesprosjekter de seneste årene og har planer om flere spennende prosjekter. Jeg ser frem til å bidra til videre vekst og utvikling av VestenFjeldske Eiendom, sier Håvard Fjæreide.