Text

Foto: Test

Norsk Frisørskole har flyttet inn i nye og rehabiliterte lokaler

Vi ønsker velkommen til Norsk Frisørskole som ny leietaker i Strandgaten 11! 

Vi hadde nylig gleden av en prat med Norsk Frisørskole og fikk høre om hvordan de opplever å leie lokale i Strandgaten 11.

– Å drive virksomheten vår fra et bygg som Strandgaten 11 er en fryd av mange grunner, sier Sølvi Bjørnevoll, daglig leder på Norsk Frisørskole som er en del av Raise Gruppen. Et steinkast unna Torgallmenningen ligger Bergens mest tradisjonsrike handlegate. I den finner du Strandgaten 11 – en gammel, ærverdig bygård fra 1919. I dag er det et nyrenovert kontorbygg. Like sjarmerende, og noen hakk mer moderne. Og du? En fugl hvisket oss i øret at det fremdeles er ledige lokaler der.

Norsk Frisørskole er blant de som har funnet sin plass i Strandgaten. De var faktisk leietakere hos oss i et annet bygg, og ønsket nye lokaler, forteller Hilde Skaar – som selvfølgelig la til rette for å finne den perfekte nye lokasjonen.

– I mange nybygg merker du at det spares på materialer, mens her i Strandgaten 11 har de virkelig gjort det lille ekstra. Det føles eksklusivt ut, og du får wow-følelsen når du kommer inn dørene, forteller Stine Karlsen rektor på Norsk Frisørskole. – For oss som har undervisning, er fasilitetene viktig. I frisøryrket vektlegger vi også det visuelle, og derfor er moderne, fine lokaler viktig for å tiltrekke oss elever.

Tilbakemeldingene er at både elever og kunder liker å bruke tid her. Å drive frisørskole krever egne tilpasninger når det kommer til lokalet. Vi er derfor takknemlige for måten VestenFjeldske har tilrettelagt for våre behov.

Det er også fint å se at vårt arbeid med bærekraft og gjenbruk ikke trenger å gå på bekostning av følelsen vi ønsker å skape for leietakerne våre. Å rehabilitere eksisterende bygg påvirker nemlig miljøet mye mindre enn å bygge nytt, da CO2-avtrykket blir betydelig redusert.

Vi er glade for å ha bevart originale detaljer fra en svunnen tid, men samtidig gitt de moderne designelementene et friskt pust av nåtiden. Jan Einar Åsbakk utbyggingssjef, fortjener også å bli løftet frem.

Han burde fått en stjerne! Trenger jeg hjelp, stiller han alltid opp i løpet av kort tid, uansett hva det skulle være, sier Sølvi. Kanskje er Strandgaten 11 det blanke lerretet for nettopp din virksomhets fremtid? Ønsker du en omvisning, eller å lese mer? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, eller visning.