Text

En gave til leitakere hos VestenFjeldske

Velkommen til Attention 2024 – Norges eneste LinkedIn-festival! Det blir en hel dag med nyttige foredrag, praktiske workshops med foredragsholderne, networking og festival-stemning!

Når du jobber med en genial tjeneste, et nyttig produkt, en fantastisk arbeidsplass eller noe annet bra å tilby verden, vil du gjerne at den skal høre deg. Like deg. Kontakte deg. Det er ikke alltid like lett. Synlighet, salg og merkevarebygging kan være krevende.

Men ikke mer krevende, enn det er mulig. På Kulturhuset i Bergen 6. september, skal du få en svært nyttig verktøykasse. En som passer til både LinkedIn, digital synlighet, employer branding, skriving og AI.

🎁 Vi lovet deg en gave

Med koden V39L, får du som leietaker hos VestenFjeldske 10 prosent rabatt.

Bestill din plass her https://attention-festivalen.no/.

Hvorfor besøke attention 2024?

Konferansen har fått navnet sitt av en grunn. Oppmerksomheten blir en av de viktigste valutaene for bedrifter i årene som kommer. Både for deg som vil selge tjenester og produkter, bygge merkevarer, og tiltrekke deg drømmekandidater eller investorer.

Og oppmerksomhet, det kan du generere på LinkedIn. Det skal denne konferansen lære deg alt om. Du har en superkonkret og nyttig konferanse i vente, hvor hvert eneste foredrag vil gi deg verktøy som du kan ta i bruk med det samme.

Er du klar til å både lytte til nasjonale og internasjonale stjerner, fylle opp kunnskapsbanken, og bli kjent med både foredragsholderne og resten av salen etterpå? Velkommen til Attention 2024!. Vi gleder oss til å se deg der!