Text

Lindbak finner sitt drømmelokale i Bergen

Hvordan Lindbak fant sitt ideelle kontorlokale og etablerte et bærekraftig samarbeid med VestenFjeldske.

– I over to år hadde vi lett etter kontorer i Bergen, sier Christian i Lindbak. Tilstrekkelig med lagerplass, parkering, sentral lokasjon og kollektivtransport, var viktig for oss. Ingen hadde alt. Men så møtte vi Hilde i VestenFjeldske, og der mange så utfordringer, så Hilde muligheter.

Et lokale på Wergeland ble ledig

Da en lege gikk av med pensjon i 2022, ble et lokale på Wergeland ledig. Lindbak ble overtaker. Så fort leieavtalen var inngått, startet prosessen med å omgjøre det gamle legekontoret til et moderne og bærekraftig lokale som passet møbelleverandørens behov.

– Prosessen med ombygging skjedde omgående. Alt gikk etter planen, fortsetter Christian. I tillegg fikk vi flytte inn to uker tidligere enn avtalt, da vi mistet det daværende kontoret tidligere enn forventet.

– Vi fikk bo to uker gratis hos VestenFjeldske, som var en utrolig fin gest. Vi fikk alt vi drømte om.

Mer enn bare en ny leieavtale

Samarbeidet med Lindbak har vært mer enn bare en leieavtale; det har blitt til et godt partnerskap. De har levert alle møbler og skjermer til våre 4000 kvadratmeter på V39. Deres fokus på trivsel på arbeidsplassen og bærekraft i alle ledd, sammenfaller derfor utmerket med våre verdier.

– Vi er heldige som har en direktør som er svært opptatt av bærekraft. Det holder ikke å bare tenke på det – vi må også praktisere det. Og det gjør vi til det ytterste på alle områder hvor det er mulig. For eksempel, med den kaffen vi leverer til V39, kjenner vi kaffebonden personlig og betaler direkte til ham. Dette er bedre for bonden, lokalsamfunnet og for Lindbak!

Og du! Benytter du deg av fordelsavtalene?

Som leietaker hos VestenFjeldske har du tilgjengelig flere fordelsavtaler, som blant annet gode tilbud hos Lindbak.

Trenger du møbler, kaffemaskiner, printer, interiør og lignende, trenger du bare å gå én plass; til Lindbak!
Ønsker du å bli kjent, er de klare til å ta deg varmt imot på en god kaffe, i Lagårsveien 2.

– Christian og resten av teamet går virkelig det lille ekstra for sine kunder, sier Hilde Skaar, markedssjef i VestenFjeldske.

Christian legger til, – Apropos fordelsprogrammet vi har som leietakere, jeg har benyttet meg av SUMO-tilbudet litt for mye, sier han med et smil.

(We feel you 🍣😋)

– Vil du treffe en huseier som tilpasser og klarer å se løsninger, bærekraftige, så er dere på riktig plass, avslutter Christian.