Text

Foto: Caroline Hordvik, CEO for Karabingruppen

Karabingruppen og Azets samler kreftene

Karabingruppen og Azets Insight har smeltet sammen og tilbyr sin ekspertise innen ulike forretningsområder. Ekstra stas at deres base i Bergen holder til i V39!

Det er en glede å observere når ulike talenter forenes og skaper noe som overstiger individuelle prestasjoner. Dette er en historie om hvordan Karabingruppen og Azets Insight nå har smeltet sammen for å ta opp kampen mot de fem store. Ekstra stas er det at de delvis gjør det fra bygget vårt i V39.

Femtito av tohundre ansatte sitter nemlig som kongene på haugen på V39, hvor de leier hele øvre etasje. Femtito ansatte som er i gang med et nytt stort kapittel i næringslivets bok – nå under nyetablerte Azets Consulting. 

Vi spoler litt tilbake. Caroline Hordvik startet først Karabin Valens AS i 2020, og ble i 2023 spurt om å overta ledelsen av Karabingruppen. Hun ble først leder som 23-åring, og har siden opparbeidet seg erfaring med blant annet endringsprosesser og utvikling av mennesker. For ikke å nevne sine tre mastergrader. Hun takket ja til å være CEO for Karabingruppen.

– Å se hvor mange flinke mennesker som finnes, og hvor bra det blir når folk med forskjellige styrker går sammen, er det kjekkeste jeg vet med å være leder, sier Caroline.

Alt tyder på at hun er rett person å ha i spissen, også i denne fusjonen. Hun vet viktigheten av inkludering og transparens i endringsprosesser, og har blant annet hatt en tyveminutters samtale med alle tohundre.

– I flytteprosessen kom de opp med kaffe hele tiden, forteller Caroline om de ansatte i VestenFjeldske. Du vet, de små tingene. Alt vi tar opp opplever vi at blir lyttet til. De er på tilbudssiden og jeg har et veldig positivt inntrykk.

– Å flytte inn i V39 var som å finne det perfekte hjem for våre vekstambisjoner. Vi har fått innredet det slik vi ønsker, og har god-følelsen når vi kommer på jobb. Det skaper fellesskapsfølelse – noe jeg er opptatt av.

Karabin og Azets har, hver for seg, formet næringslivet på forskjellige måter. Nå samler de kreftene og tilbyr sin ekspertise innen ulike forretningsområder. Fra økonomistyring, M&A, organisasjonsutvikling, HR og endringsledelse, til transformasjon, digitalisering og strategi.  

– Når vi løper sammen, løper vi kjappere, avslutter Caroline. Tusen takk for at vi får vitne deres løp – vi heier fra både underetasjene og de andre VestenFjeldske-byggene!