Fornøyde leietakere forlenger i Strandgaten

Vi i VestenFjeldske Eiendom er stolte av at vi har forlenget leieavtalen med Alvergruppen AS i Strandgaten 9, Bergens mest eksklusive handlegate.

02.Des 2021
02.Des 2021

Vi i VestenFjeldske Eiendom er stolte av at vi har forlenget leieavtalen med Alvergruppen AS i Strandgaten 9.

Konsernet Alvergruppen AS har aktiviteter innenfor bolig, næring og industriutvikling.

Jeg møter brødrene Thomas og Sindre Nesheim sammen med Anders Grøhn fra Senab Eikeland på deres kontorer i Strandgaten.

Samtalen starter med mye latter og stemningen er på topp i deres nye fine møterom. Jeg spør dem om hvorfor de ønsket å forlenge avtalen i Strandgaten.

Det kommer raskt fra dem at valget var svært enkelt. Nærheten til kunder, samarbeidspartnere, banker, kollektivtransport og enkelt å komme seg ut til våre pågående prosjekter som er sentralisert i bydelene. Vi ønsker også at våre kollegaer skal trives og da er sentrum med det Bergen by har å tilby et sikkert valg.

Alvergruppen har holdt til i arealene siden 2014 og nå har vi i VestenFjeldske sammen med dere gjort en total oppussing som har resultert i flotte tidløse og bærekraftige lokaler.

Senab Eikeland som har et samarbeid med oss som huseier ble satt i kontakt med Alvergruppen og her ble det raskt en god dialog som har vært viktig for det gode resultatet. Senab Eikeland har levert alt av interiør som møbler, AV- utstyr, planter osv.

Er du nysgjerrig på Alvergruppen, gå inn på nettsidene www.alverbolig.no for bolig eller www.snegroup.no for bærekraftige bygningselement basert på norsk trevirke.

Og er du som leietaker nysgjerrig på hva Anders og Senab Eikeland kan levere av løsninger for din bedrift? Ta en titt her www.senabeikeland.no eller kontakt Anders direkte for et uforpliktende møte. For mer informasjon, gå inn på vår nettside og les om fordelsavtalen som vi tilbyr sammen med Senab Eikeland: Fordelsavtale - Senab Eikeland

Vi i Vestenfjeldske Eiendom er et seriøst eiendomsselskap som er opptatt av å levere leietakerne våre det beste samarbeidet slik at hverdagen blir enklere. Vi har inngått avtaler med de beste aktørene i bransjen slik at vi sammen kan tilby komplette løsninger.