Vi vokser og har en ledig stilling som driftstekniker/byggdrifter!

Spennende stilling i et selskap i vekst

30.Aug 2023
30.Aug 2023

VestenFjeldske Eiendom er en del av Reitan Eiendom. REITAN AS består av selskapsområdene Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. Vi er et verdidrevet selskap med verdibasert ledelse og alle våre ansatte må etterleve våre verdier.

Et av Reitangruppene sine verdigrunnlag er: “Kunden er vår øverste sjef” - for oss er det viktig å skape gode og langsiktige relasjoner til våre leietakere gjennom gode prosesser og at man sammen finner løsninger som gir stabilitet og lønnsomhet Selskapet har klare ambisjoner om ytterligere vekst. Vi søker derfor etter en driftstekniker/byggdrifter som skal være ansvarlig for de daglige rutiner for drift og vedlikehold ved utvalgte bygg. Som driftstekniker/byggdrifter er du serviceinnstilt, god til å samarbeide og være med på å skape gode relasjoner med våre leietakere. Stillingen rapporterer til driftssjef i selskapet.  

Arbeidsoppgaver: 

Du vil ha daglig drift av din egen eiendomsportefølje. Dette innebærer blant annet tilsyn av fellesareal, uteareal, parkeringsanlegg m. Det er viktig at du har god teknisk forståelse da du også har ansvar for betjening av eiendommenes tekniske systemer og anlegg. En viktig oppgave vil også være oppfølging og kontakt med våre leietakere. Videre vil dine oppgaver være:  

  • Avvikshåndtering med enklere reparasjons- og vedlikeholdsoppgaver
  • Oppfølging av brannvern, energiforbruk, internkontroll og HMS-rutiner
  • Anskaffe og gjennomføre mindre prosjekter
  • Bidra med innspill til energioptimalisering, tilstandsrapporter, vedlikeholdsplaner og budsjetter

Kvalifikasjoner: 

For oss er det viktig at du har interesse for og gjerne erfaring fra drift og vedlikehold av næringseiendom. Det er viktig at du har god forståelse for risikovurdering og avvikshåndtering. I tillegg ønsker vi at du har:  

  • Fagutdanning med fagbrev innen elektro, VVS, automasjon eller byggdrifterfaget
  • Relevant erfaring/praksis innen drift og forvaltning kan kompensere for manglende utdanning
  • Du må ha gode kunnskaper i norsk både muntlig og skriftlig
  • Du må har god kunnskap og erfaring med bruk av IKT som arbeidsverktøy
  • Du må ha førerkort klasse B

Personlige egenskaper: 

Vi ser etter en serviceinnstilt person som er opptatt av å skape gode relasjoner både internt og eksternt. Vi ønsker å ansette en person som har høy yrkesstolthet og en som er flink til å samarbeide med de rundt deg. Du må også være lærevillig og positiv. Det er også viktig for oss at du jobber selvstendig og være strukturert.

Vi tilbyr: 

Hos oss vil du komme til en arbeidsplass som er opptatt av å ta vare på de ansatte. Du vil få jobbe i et meget anerkjent og solid selskap. Du vil få gode pensjons- og forsikringsordninger samt bonusordning.  

Interessert? Les mer om stillingen her: 

Er du genuint opptatt av å yte god service og samtidig har teknisk forståelse? Da vil vi høre fra deg! | Bemanningsbyraaet (recman.no)

VestenFjeldske Eiendom sin forretningsidé er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen sentrum, i tillegg til flere førsteklasses REMA eiendommer på Vestlandet. Selskapet eier en rekke spennende eiendommer i dette området, som vi drifter, utvikler og forvalter selv. Med særlig attraktive beliggenheter på eiendommene og god standard på lokalene, skal vi være et naturlig førstevalg når det kommer til leie av bygg og lokaler knyttet til for eksempel kontor, restaurant og butikk. Eiendommene skal være moderne og fremtidsrettet, med særlig fokus på miljø og bærekraft.