Text

Eiendom2 nærmer seg!

Den 30. november går Eiendom2 av stabelen. Konferansen hvor du får muligheten til å høre på noen av landets fremste eksperter innen feltet, samt bygge nettverk med kollegaer i bransjen!

Kjenner du på en gnist i magen av å tenke på Bergens fremtid, vil vi gjerne fortelle deg om Eiendom2 – en møteplass og konferanse, som går av stabelen om få dager!

- Dette gleder jeg meg til. Vi står midt i en krevende mellomfase for bransjen vår, før vi trolig skal bygge og utvikle byen som aldri før. Timingen for godt faglig påfyll og nye nettverk, kunne ikke vært bedre, sier moderator Filip Rygg.

30. november samles vi nemlig på Grand for å utforske hvordan Bergen kan bli den beste versjonen av seg selv – en by elsket av både innbyggere og investorer. Her vil du kunne knytte bånd med bransjekollegaer og høreeksperter dele innsikt og erfaringer. 

Programmet er fullspekket med gode foredragsholdere og under finner du en oversikt:

  • Øystein Bogfjellmo: “Hvordan skape verdi og hvorfor investere i krevende tider.”
  • Jostein R. Breines fra Reitan Eiendom AS: “Strengere bærekraftskrav og innovasjon for å nå mål.”
  • Michal Forland, havnesjef .Havnen sitter på nøkkelen for svært mye av utviklingen av fremtidens Bergen
  • Tom-Christer Nilsen, Næringspolitisk sjef // Bergen Næringsråd:  Har vi egentlig grunn til å være kry og hva skal til for å ta byutviklingen i en riktig retning?
  • Christine Kahrs // Bergen byutviklingsbyråd: Bergens nye byutviklingsbyråd vil gi Bergen luft under vingene

Etter konferansen har vi planlagt afterparty på Hotel Norge by Scandic for å avslutte dagen på en sosial måte. Her tar Lise Solheim godt imot oss med snacks og drikke.

Vi håper å se deg på Eiendom2 Konferanse i verdens beste by – Bergen!

Påmelding er enkelt – klikk på linken nedenfor og sikre deg plassen din:

https://www.eiendom2.com/

Programkomiteen:

Håkon IversenChristine Haugstvedt DowningBirthe EspelandHilde SkaarYngve FløisandSturla HjelmervikLars Clementsen PedersenHarold Sletten og Torgeir Hågøy.