Bærekraft og økonomi

VestenFjeldske Eiendoms markedssjef: – Bærekraft for oss er at vi hele tiden skal tenke økonomi

04.Jan 2023
04.Jan 2023
Vi har sterkt fokus på Bergen sentrum, bærekraft, og langsiktig avkastning gjennom å løfte eldre bygg inn i en mer moderne framtid.

– Bærekraft for oss er at vi hele tiden skal tenke økonomi. Det vil si både gjenbruk av materialer som allerede er i byggene våre, og sirkulærøkonomi, sier markedssjef Hilde Skaar.

Vi oppfordrer blant annet alle leietakerne våre til å bruke hverandre og Bergen Sentrum.

VestenFjeldske har utarbeidet et eget rabattsystem, hvor alle leietakere kan benytte seg av fordeler hos hverandre. Dermed bidrar alle som leier hos VestenFjeldske til at pengene blir i sentrum, og blir hos bestemte aktører.

– Samtidig lærer vi alle våre ansatte opp i temaet bærekraft. Det nytter ikke at jeg kan masse om temaet, og har stort fokus på det, dersom ikke våre ansatte er med på laget. Når vi skifter ut en lyspære til led-lys, så skal våre ansatte vite nøyaktig hvorfor vi gjør det.

Vi deler erfaringer internt

REITAN har en egen direktør for bærekraft i Trondheim, Jostein R. Breines som igjen har flere representanter for bærekraft i alle datterselskapene.

Vårt fantastiske bærekraftsteam består av:

Jostein R. Breines, Joakim Grøtte, Øystein Bogfjellmo, Geir Halmøy, Tonje Brobak Gresseth, Thomas Dahle, Helga Melhus Loholt, Ine Eilertsen og Hilde Skaar.

Les gjerne mer om saken i Eiendoms Watch sin artikkel her: Eiendoms Watch