Text

Årets Ladejarl 2022

Årets vinner viser sterk drivkraft for utvikling av velferdsteknologi og skaper resultater i verdensklasse.

Årets Ladejarl 2022 er kåret av REITAN AS

Med «varm teknologi» bekjemper vinneren av Årets Ladejarl ensomhet. Gjennom teknologiske nyvinninger får både barn og eldre muligheten til å ta del i fellesskapet – uten selv å være fysisk til stede. Prisen på to millioner kroner går i 2022 til Karen Dolva.

Årets vinner har et pågangsmot som vi beundrer, og står for verdier vi ønsker å belønne med Årets Ladejarl-prisen. Ensomhet er et folkehelseproblem, som kan ramme alle uansett alder, kjønn eller bakgrunn. Gjennom teknologi bidrar Dolva i kampen mot ensomheten, i tillegg har hun skapt arbeidsplasser i Europa hvor ansatte får muligheten til å vokse både faglig og personlig

Odd Reitan

Ladejarl 2022

VERDIBASERTE RESULTATER I VERDENSKLASSE

Årets vinner viser sterk drivkraft for utvikling av velferdsteknologi og skaper resultater i verdensklasse. Det er gode vekstmuligheter og stort potensialet for både årets vinner og selskapet hennes, No Isolation.

Det er nesten uvirkelig å få denne beskjeden, det betyr enormt mye at noen ser og forstår hva vi forsøker å oppnå. Ensomhet er et samfunnsproblem som må tas på alvor, men som alt for ofte glemmes og gjemmes bort. Når de mest sårbare er de vi ikke husker å ta med, da er noe alvorlig galt. Jeg vet at varm teknologi kan hjelpe de som tidligere kanskje har måtte gi slipp på sitt sosiale liv, og om teknologi kan spille en så viktig rolle, da er det verdt å utvikle den, forteller Karen Dolva.

Prisen Årets Ladejarl er et bevis på at man som enkeltindivid motiverer og inspirerer andre til å skape muligheter.

Vi gratulerer så mye til Årets Ladejarl 2022, Karen Dolva!

Les mer om saken på REITAN sine nettsider: Årets Ladejarl 2022 (reitan.no)